Vader van het bedrijf

Nog bijna iedere dag komt hij even buurten in onze winkels en vraagt hij hoe de zaken gaan. Zes jaar geleden heeft hij het familiebedrijf overgedragen aan zijn zoons Wouter en Daan en dochter Pauline. Tom is een ondernemer in hart en nieren, maar ook een man met een hart van goud! Op vaderdag zetten we hem daarom weer even in het zonnetje!

Wat Tom nu zoal op de zaak doet?

Hij is, samen met zijn echtgenote Margriet, druk met de begeleiding van het grote bouwproject op de Lange Elisabethstraat. Velen zullen al gezien hebben dat er bijna niks meer over is van onze oude Thom Broekman winkel. In 2024 zal hier de nieuwe winkel van Broekman terugkeren.

Boven de winkel komen 14 duurzame woningen, met een eigen binnentuin en fietsenstalling. De sloop is bijna afgerond, de volgende fase gaat binnenkort van start!

Gerelateerde artikelen

Blog

Werken moet lonen!

Afgelopen dinsdag 19 september was het Prinsjesdag. Een demissionair kabinet geeft deze dag toch een net wat andere lading en al helemaal met onrust in

Lees verder
Blog

UPV: wat is dat?

We hebben het allemaal wel eens gezien, beelden die we liever niet zien. Grote bergen kleding, ook wel textielafval wat geen nieuwe bestemming krijgt. Veelal

Lees verder
Start chat
Chat met Thom
Thom Broekman Whatsapp
Welkom bij Thom Broekman! Waarmee kan ik helpen?