The linen look: the to-go summer guide

The Linen look.

Maak je klaar voor de zomer met onze selectie van de beste linnen items van het moment. 

3x waarom linnen de ideale zomerstof is.

  1. Linnen is gemaakt van de vlasplant, deze plant heeft weinig water nodig. In tegenstelling tot katoen wordt veel linnen geteeld in Europa. Doordat 85% van de linnen productie in Europa plaatsvindt is het transparanter en duurzamer.
  2. I woke up like this. Met linnen stel je in een handomdraai een nonchalante chique zomer look samen, zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen.
  3. Linnen voelt zacht en comfortabel maar ook fris en koel. Dit is een ideale eigenschap voor zomerkleding. TIP! Vol linnen heeft als charme dat het kreukt en plooit. Bij veel linnen kostuums, colberts, chino’s en polo’s wordt linnen gemixt met andere materialen om het kreuken te beperken.

Gerelateerde artikelen

Blog

Wouter’s Favorites

Al 19 jaar werk ik voor ons familiebedrijf. Op 1 april 2004 ben ik in dienst getreden en dat is geen grap! Samen met mijn zus en broertje was ik al jong te vinden in ons familiebedrijf.
Samen met Pauline en Daan heb ik 7 jaar geleden het familiebedrijf overgenomen van onze vader. Na de overname ben ik de inkoop gaan doen voor onze herenmodezaak Thom Broekman.

Lees verder
Blog

Linnen bij Thom Broekman

Linnen wordt gemaakt van de vlasplant. Deze plant groeit in West-Europa; voornamelijk in Frankrijk, België en Nederland. Deze plant heeft weinig water nodig en er worden geen pesticiden bij de productie van vlas gebruikt.
Linnen heeft veel positieve eigenschappen. Van nature heeft het een zachte touch en neemt goed vocht op. Linnen heeft geen isolerende vermogen, dat maakt dat het heerlijk comfortabel draagt op warme zomerse dagen!

Lees verder
Blog

Jacob Cohën Collectie

Prachtige materialen, handgemaakt, de beste pasvorm, afgewerkt met luxe details: dat zijn de iconische eigenschappen van Jacob Cohën broeken. Ook dit seizoen hebben we prachtige broeken in het assortiment.

Lees verder
Start chat
Chat met Thom
Thom Broekman Whatsapp
Welkom bij Thom Broekman! Waarmee kan ik helpen?