De herenmode specialist van utrecht

Smart casual musthaves van Thom Broekman

Smart casual zegt het al een beetje. Je kleedt je casual, maar met een chique randje. ‘Smart’ staat hier voor netjes. De smart casual dresscode wordt vaak gehanteerd binnen creatieve bedrijven, zoals marketing- of designbureaus. Ook duikt de dresscode steeds vaker op bij semi-formele gelegenheden, zoals een netwerkborrel of bruiloft. Kortom een smart casual outfit is hot!

Bij de smart casual dresscode is het de bedoeling dat je je kleding op een creatieve en speelse manier combineert, mits het geheel er netjes en goed samengesteld uitziet.

bent u opzoek naar een smart casual oufit dan heeft Thom Broekman diverse merken waaruit u kunt kiezen.
Hieronder worden Blue Industry en Paul & Shark voor u uitgelicht. Twee jonge merken waarin rustige basiskleuren in combinatie met een leuk design kenmerkend zijn.

Paul & Shark

Paul & Shark is in de jaren ’70 opgericht waarin sportswear werd verkocht voor onder andere de zeil-, golf- en skisport. Vandaag de dag is Paul & Shark een luxueus herenmode merk waarbij gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen om de beste kwaliteit voor de consument te kunnen garanderen. Vooral de hoogwaardige kwaliteit van de producten springt er bij Paul & Shark uit.

De collectie kenmerkt zich door neutrale tinten, de kleding van Paul & Shark herkent u door een de kenmerkende haai die op de kleding terug te vinden is.

De items van Paul & Shark zijn perfect voor een smart casual outfit. Paul & Shark is een sportief merk dat zich gespecialiseerd heeft op casual items zoals de Polo’s, pullovers en knitwear.

Blue Industry

De collectie van Blue Industry is een garantie voor een smart casual look. Met overhemden, knitwear, polo’s, colberts en outwear, kan u sportief voor de dag komen met een chique twist.  Door een ruime keuze aan items, kleuren en materialen en designs kun je eindeloos combineren . De details binnen de collectie van Blue Industry geven je outfit een sportieve look. Combineer bijvoorbeeld een gedessineerd overhemd met een mooie colbert uit de collectie van Blue Industry.

Deel dit verhaal:
Avatar

Geschreven door:

Thom Broekman

Zoeken

Made to measure

door Thom Broekman
Afsrpaak maken

Open chat
1
Hallo: wat kunnen wij voor jou doen? Stuur ons een bericht via Whatsapp.
Powered by