De herenmode specialist van Utrecht

Reserveer een paskamer

Op dit moment kunnen wij een beperkt aantal klanten tegelijk binnenlaten, daarom hanteren ruime openingstijden om u zo gespreid mogelijk te kunnen helpen. Om er zeker van te zijn dat je niet hoeft te wachten kun je ook een afspraak maken/paskamer reserveren.

Het kan voorkomen dat wij tijdelijk onze deur sluiten als wij het maximaal aantal klanten toegestane klanten binnen zijn. U kunt dan even wachten voor de deur tot u naar binnen kan. Wij hopen op uw begrip hiervoor. Heeft u een paskamer gereserveerd dan heeft u gegarandeerd toegang tot de winkel.

Submit

SHOP VEILIG BIJ THOM BROEKMAN

Wij vragen uw medewerking om bij een bezoek zoveel mogelijk alle richtlijnen in acht te nemen:

Wij doen er alles aan om u veilig en verantwoord te kunnen laten winkelen bij Thom Broekman. Op dit moment kunnen wij een beperkt aantal klanten tegelijk binnenlaten.

  • Wij hanteren ruime openingstijden zodat wij u zo gespreid mogelijk van dienst kunnen zijn. U kunt ons hierbij helpen, door op rustige momenten langs te komen. Zoals doordeweeks of in het weekend eerder of  juist later op de dag.
  • Om er zeker van te zijn dat u niet hoeft te wachten voor de deur, kan u in de weekenden een afspraak maken, waarmee u een paskamer reserveert op een tijdstip dat u het beste uitkomt. 

Deel dit bericht :

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Open chat
1
Hallo: wat kunnen wij voor jou doen? Stuur ons een bericht via Whatsapp.