Reserveer een paskamer

Op dit moment kunnen wij een beperkt aantal klanten tegelijk binnenlaten, daarom hanteren ruime openingstijden om u zo gespreid mogelijk te kunnen helpen. Om er zeker van te zijn dat je niet hoeft te wachten kun je ook een afspraak maken/paskamer reserveren.

Het kan voorkomen dat wij tijdelijk onze deur sluiten als wij het maximaal aantal klanten toegestane klanten binnen zijn. U kunt dan even wachten voor de deur tot u naar binnen kan. Wij hopen op uw begrip hiervoor. Heeft u een paskamer gereserveerd dan heeft u gegarandeerd toegang tot de winkel.

Submit

SHOP VEILIG BIJ THOM BROEKMAN

Wij vragen uw medewerking om bij een bezoek zoveel mogelijk alle richtlijnen in acht te nemen:

Wij doen er alles aan om u veilig en verantwoord te kunnen laten winkelen bij Thom Broekman. Op dit moment kunnen wij een beperkt aantal klanten tegelijk binnenlaten.

  • Wij hanteren ruime openingstijden zodat wij u zo gespreid mogelijk van dienst kunnen zijn. U kunt ons hierbij helpen, door op rustige momenten langs te komen. Zoals doordeweeks of in het weekend eerder of  juist later op de dag.
  • Om er zeker van te zijn dat u niet hoeft te wachten voor de deur, kan u in de weekenden een afspraak maken, waarmee u een paskamer reserveert op een tijdstip dat u het beste uitkomt. 

Deel dit bericht :

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Win twee overhemden naar keuze

Maak kans op twee overhemden. Kies twee varianten uit zes verschillende overhemden op onderstaande pagina.
Open chat
1
Hallo: wat kunnen wij voor jou doen? Stuur ons een bericht via Whatsapp.