Perfect voor herfstachtige weer: de truien van Gran Sasso

Het motto van Gran Sasso is: “Kwaliteit is altijd in de mode”. Verwacht geen vooruitstrevende of vernieuwende items, maar de mooiste luxe Italiaanse truien en polo’s. Het is vooral populair omdat alles in hun eigen fabriek met de hand gemaakt, zelfgebreid en geverfd wordt. Ieder item is uniek en er kunnen altijd kleine verschillen zijn in kleur door het traditionele productieproces.

Gran Sasso is een Italiaans familiebedrijf bij het nationale natuur park en berg GRAN SASSO. Gran Sasso betekend letterlijk grote steen. Ze maken gebruik van mooie stoffen en het verfijnde materialen en onderscheidt zich door de luxe kwaliteit en mooie afwerking.

Gran Sasso is in Utrecht en omgeving exclusief verkrijgbaar bij Thom Broekman en natuurlijk online in onze webshop.

Deze winter bestaat de collectie uit natuurlijk de bekende vintage gewassen V-hals en ronde hals maar ook een luxe coltrui in winterse kleuren en diverse casual ronde hals pullovers in verfijnde structuren of met gekeerde naden

Wollen kleding kunt u ook wassen met het wol- of handwasprogramma. Met koud wassen zit u in ieder geval veilig want wol krimpt snel.

Deel dit bericht :

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Open chat
1
Hallo: wat kunnen wij voor jou doen? Stuur ons een bericht via Whatsapp.