Overhemden en pasvormen

Overhemden en de pasvormen

Het vinden van een perfect zittend overhemd kan hetzelfde aanvoelen als het zoeken naar een speld in een hooiberg. De diverse pasvormen en modellen en materialen maken het er niet altijd gemakkelijker op om goed overhemd te vinden. Speciaal voor u zet Thom Broekman dan ook graag de meest gangbare pasvormen op een rijtje.

De zoektocht naar het perfecte overhemd start hier.

SUPER SLIM FIT OVERHEMDEN

Dit sterk getailleerde hemd accentueert het atletische figuur van de mannen. Een super slim fit overhemd heeft een smalle snit en valt daardoor extra smal op het torso.

SLIM FIT OVERHEMDEN

Dit model is een getailleerde overhemd voor slanke en modebewuste mannen. Twee coupenaden op de rug verzekeren je van een mooi, geaccentueerde pasvorm. In het assortiment hebben wij een ruime keuze aan slim fit overhemden.

TAILORED FIT

Bij een tailored overhemd wordt iedere afzonderlijke maat apart gesneden. Het overhemd past op deze manier perfect aan de vormen van de drager aan en voelt alsof deze op maat gemaakt is. Deze pasvorm is bij Thom Broekman beschikbaar van Olymp Signature.

MODERN FIT

Deze pasvorm heeft meer bewegingsvrijheid dan een slim fit pasvorm. Een modern fit overhemd kent een lichte taillering en past daardoor perfect in de actuele trend van smalle silhouetten.

REGULAR FIT

Deze pasvorm kenmerkt zich door de extra bewegingsvrijheid, dit model is namelijk voorzien van twee rugplooien. De pasvorm heeft een klassiek-normale snit en is verkrijgbaar in een breed assortiment aan maten.

EXTRA MOUWLENGTE

Voor mannen met lange armen hebben wij in het assortiment een uitgebeide keuze met overhemden met extra mouwlengte. Overhemden met mouwlengte 7 zijn altijd beschikbaar in de basis kleuren, wit, zwart, licht blauw en donker blauw. In de slim fit en modern fit van Olymp, R2, Alessandro Mancini. De overhemden van Olymp zijn strijkvrij, dus hoeven niet of nauwelijks gestreken te worden. De overhemden met mouwlengte 7 hebben gemiddeld 5 centimeter extra mouwlengte. De mouwen met extra mouwlengte hebben ook een extra lange rug lengte.

STOFFEN EN MATERIALEN

Doordat er voor de productie van overhemden ontzettend veel verschillende soorten stoffen gebruikt worden bij de productie van overhemden. Ook gebruikt ieder merk andere samenstellingen en wevingen dit maakt het extra lastig. Aan te raden is dan ook om u goed te laten informeren en zelf te ervaren hoe de verschillende pasvormen bij u zit.

Thom Broekman heeft een zeer uitgebreid aanbod overhemden in diverse kleuren en prints  van onder andere: Olymp, Profuomo, Thomas Henderson, Alessandro Mancini  R2, Hugo Boss en McGregor

Wij zien u graag langskomen om u te adviseren bij de zoektocht naar het perfecte overhemd. De koffie staat altijd voor u klaar! 

Of shop online, advies nodig? Mail, bel of whatsapp ons!

Deel dit bericht :

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Open chat
1
Hallo: wat kunnen wij voor jou doen? Stuur ons een bericht via Whatsapp.