Ontdek de broeken van Atelier Gardeur

Daar is het voorjaar! Dat betekent dat het tijd is voor een zomerse garderobe. De basis van iedere outfit is de broek. Thom Broekman heeft met Atelier Gardeur een echte broeken specialist in huis. Chino’s, 5-pockets en jeans al sinds 1920 produceert Gardeur broeken in haar eigen fabrieken. Superieure kwaliteit, perfecte pasvorm in een breed pasbereik, van een modische slim fit tot een klassieke modern fit. 

Thom Broekman heeft de beste keuzes van Atelier Gardeur op een rijtje gezet. Van slim fit en modern fit in een fijne voorjaarskleur tot de perfect basic jeans.

SLIM FIT JEANS EN CHINO’S

Deze Slim Fit van Gardeur heeft een zeer modische pasvorm. De Slim fit pasvorm heeft een slank model, die van heup tot enkel strak om het been zit. De stof is een mix van katoen en stretch zodat je de strakke pasvorm wel comfortabel draagt, er voldoende bewerkingsvrijheid is en de stof zijn vorm behoud.

Gardeur heeft diverse slim fit pasvormen. De slim fit modellen zijn: Simon, Seven en Sonny.

MODERN FIT JEANS EN CHINO’S

Deze Modern Fit van Gardeur heeft modische pasvorm. De Modern Fit van Gardeur is een toelopend model die licht getailleerd rondom het been valt. In jeanstermen is dit een tapered fit of slim fit model. De stof is een mix van katoen en stretch zodat de slankere pasvorm comfortabel draagt, er voldoende bewerkingsvrijheid is en de stof zijn vorm behoud.

De modern fit pasvormen van Gardeur zijn: Benny, Benito, Batu en Bill.

REGULAR FIT JEANS EN CHINO’S

De Nevio is de regular fit pasvorm, deze broek van Gardeur heeft een klassieke pasvorm. De Regular Fit van Gardeur is een ruimvallend model die losjes op het bovenbeen en ruim om enkel valt. De stof is een mix van katoen en stretch zodat deze comfortabel draagt en de stof zijn vorm behoud.

Gerelateerde artikelen

Blog

Werken moet lonen!

Afgelopen dinsdag 19 september was het Prinsjesdag. Een demissionair kabinet geeft deze dag toch een net wat andere lading en al helemaal met onrust in

Lees verder
Blog

UPV: wat is dat?

We hebben het allemaal wel eens gezien, beelden die we liever niet zien. Grote bergen kleding, ook wel textielafval wat geen nieuwe bestemming krijgt. Veelal

Lees verder
Start chat
Chat met Thom
Thom Broekman Whatsapp
Welkom bij Thom Broekman! Waarmee kan ik helpen?