De herenmode specialist van Utrecht

Ontdek de broeken van Atelier Gardeur

Daar is het voorjaar! Dat betekent dat het tijd is voor een zomerse garderobe. De basis van iedere outfit is de broek. Thom Broekman heeft met Atelier Gardeur een echte broeken specialist in huis. Chino’s, 5-pockets en jeans al sinds 1920 produceert Gardeur broeken in haar eigen fabrieken. Superieure kwaliteit, perfecte pasvorm in een breed pasbereik, van een modische slim fit tot een klassieke modern fit. 

Thom Broekman heeft de beste keuzes van Atelier Gardeur op een rijtje gezet. Van slim fit en modern fit in een fijne voorjaarskleur tot de perfect basic jeans.

SLIM FIT JEANS EN CHINO’S

Deze Slim Fit van Gardeur heeft een zeer modische pasvorm. De Slim fit pasvorm heeft een slank model, die van heup tot enkel strak om het been zit. De stof is een mix van katoen en stretch zodat je de strakke pasvorm wel comfortabel draagt, er voldoende bewerkingsvrijheid is en de stof zijn vorm behoud.

Gardeur heeft diverse slim fit pasvormen. De slim fit modellen zijn: Simon, Seven en Sonny.

MODERN FIT JEANS EN CHINO’S

Deze Modern Fit van Gardeur heeft modische pasvorm. De Modern Fit van Gardeur is een toelopend model die licht getailleerd rondom het been valt. In jeanstermen is dit een tapered fit of slim fit model. De stof is een mix van katoen en stretch zodat de slankere pasvorm comfortabel draagt, er voldoende bewerkingsvrijheid is en de stof zijn vorm behoud.

De modern fit pasvormen van Gardeur zijn: Benny, Benito, Batu en Bill.

REGULAR FIT JEANS EN CHINO’S

De Nevio is de regular fit pasvorm, deze broek van Gardeur heeft een klassieke pasvorm. De Regular Fit van Gardeur is een ruimvallend model die losjes op het bovenbeen en ruim om enkel valt. De stof is een mix van katoen en stretch zodat deze comfortabel draagt en de stof zijn vorm behoud.

Deel dit bericht :

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Win twee overhemden naar keuze

Maak kans op twee overhemden. Kies twee varianten uit zes verschillende overhemden op onderstaande pagina.
Open chat
1
Hallo: wat kunnen wij voor jou doen? Stuur ons een bericht via Whatsapp.