De herenmode specialist van utrecht

Maak kennis met de service van Thom Broekman

Zo lang thuis zitten dat zijn, is voor vele nieuw. De kracht van Thom Broekman ligt in de persoonlijke klantbediening, vakkennis, compleet herenmode assortiment en service.

Maar het leukste aan ons werk vinden wij het persoonlijke contact met u. Daarom hebben wij een aantal services waardoor wij u toch kunnen blijven bedienen zoals u van ons gewend bent, maar dan net even anders.

Same day bike delivery

Naast onze nieuwe webshop staan wij ook bereikbaar per telefoon, e-mail en whatsapp voor advies over een aankoop die u bij ons wil doen. Wij kunnen het artikelen voor u apart houden, sturen het op of wij brengen het langs. Indien u wenst, bezorgen wij binnen een straal van 7 km rondom de winkel dezelfde dag met de fiets. Dit geldt voor bestellingen die voor 16.00 uur gedaan worden. Ook kunnen wij meer artikelen voor u meenemen zodat u verschillende opties kunt passen. Geef uw voorkeuren aan bij uw bestelling. Betalen kan via tikkie of pin. 

Een afspraak maken

Wij helpen u met liefde aan een stralende outfit. Thom Broekman is op dit moment 7 dagen per week geopend met aangepaste openingstijden. Wilt u buiten deze openingstijden een afspraak maken, bel dan naar de winkel of maak online een afspraak. Vind u het fijn dat we alvast wat sets klaar hangen, op basis van uw stijl en wensen vermeld dit als u een afspraak maakt, dan nemen onze mode adviseurs u op om uw wensen door te nemen. 

Deel dit verhaal:

Made to measure

door Thom Broekman
Afsrpaak maken

Open chat
1
Hallo: wat kunnen wij voor jou doen? Stuur ons een bericht via Whatsapp.
Powered by