Kies voor efficiëntie: nooit meer overhemden strijken

Dit zijn de nieuwste overhemden van het moment. Wij hebben een ruim aanbod aan verschillende kleuren, pasvormen en dessins.

Om je te helpen hebben wij de belangrijkste overhemden trends voor je op een rijtje gezet. Formeel of casual, met de overhemden van dit seizoen zie jij eruit om door een ringetje te halen.!

Een blijvende trend zijn de Japanse Knitted shirts van Profuomo. Dit gebreide shirt is gemaakt van een mix van katoen en hightech garen.

Deze mix van materialen zorgt ervoor dat de elegantie van een overhemd gecombineerd wordt met het comfort van een t-shirt.

Gerelateerde artikelen

Blog

Wouter’s Favorites

Al 19 jaar werk ik voor ons familiebedrijf. Op 1 april 2004 ben ik in dienst getreden en dat is geen grap! Samen met mijn zus en broertje was ik al jong te vinden in ons familiebedrijf.
Samen met Pauline en Daan heb ik 7 jaar geleden het familiebedrijf overgenomen van onze vader. Na de overname ben ik de inkoop gaan doen voor onze herenmodezaak Thom Broekman.

Lees verder
Blog

Linnen bij Thom Broekman

Linnen wordt gemaakt van de vlasplant. Deze plant groeit in West-Europa; voornamelijk in Frankrijk, België en Nederland. Deze plant heeft weinig water nodig en er worden geen pesticiden bij de productie van vlas gebruikt.
Linnen heeft veel positieve eigenschappen. Van nature heeft het een zachte touch en neemt goed vocht op. Linnen heeft geen isolerende vermogen, dat maakt dat het heerlijk comfortabel draagt op warme zomerse dagen!

Lees verder
Blog

Jacob Cohën Collectie

Prachtige materialen, handgemaakt, de beste pasvorm, afgewerkt met luxe details: dat zijn de iconische eigenschappen van Jacob Cohën broeken. Ook dit seizoen hebben we prachtige broeken in het assortiment.

Lees verder
Start chat
Chat met Thom
Thom Broekman Whatsapp
Welkom bij Thom Broekman! Waarmee kan ik helpen?