De nieuwe collectie Jacob Cohen is er.

De nieuwe collectie van Jacob Cohen bij Thom Broekman in Utrecht is binnen!

Wanneer we het hebben over stijlvolle, luxe, Italiaanse jeans dan is Jacob Cohën hét merk.

Deze Italiaanse jeans ontwerper is bekend van zijn prachtige Italiaanse stretchkwaliteiten, comfortabele pasvorm en prachtige wassingen. Afgewerkt met luxe details zoals verzilverde knopen en een fraaie zakdoek om de knopen te poetsen, of nog beter, gebruikt kan worden als pochet voor de perfecte styling van je outfit. Combineer uw Jacob Cohën jeans met een van onze andere Italiaanse luxe merken zoals een colbert van Sartioria Latorre, een merino wollen pullover van Gran Sasso of een casual top van Paul & Shark.

De nieuwe Jacob Cohen Nick Slim

Bij Thom Broekman in het assortiment vindt u een grote collectie Jacob Cöhen jeans in de fit Nick Slim. De Nick Slim is de vervanger van de J622 Slim. Jacob Cohen wordt sinds 2021 gemaakt door Jacob Cohen Industries, dat is de reden dat de namen van de modellen veranderd zijn. De Nick Slim is een pasvorm die slank valt op het bovenbeen en een smalle voetwijdte heeft. Het is de perfecte slim fit jeans voor mannen. Dit model komt in verschillende kleuren en wassingen, van licht tot donker blauw maar ook zwart en grijs zijn vertegenwoordigd. 

Jacob Cohen Bobby chino

De Jacob Cohen Slim fit chino is de Bobby, deze chino is beschikbaar in diverse kleuren.

De Bobby is een comfortabele comfortabel die gemakkelijk te combineren is voor diverse gelegenheden.

  Advies bij het kopen van een Jacob Cohen

  De jeans van Jacob Cöhen worden gemaakt in één lengte maat en moeten vaak op maat gemaakt worden voor u. Speciaal levert Jacob Cöhen bij iedere jeans een klosje garen mee, zodat het atelier altijd de originele kleur kan gebruiken bij het vermaken van uw jeans. Het atelier van Thom Broekman beschikt over een speciale aangekochte naaimachine om uw jeans met een originele chain stitch korter te maken.

  Jacob Cohen is in Utrecht en omgeving exclusief verkrijgbaar bij Thom Broekman en natuurlijk online in onze webshop.

  Gerelateerde artikelen

  Blog

  Wouter’s Favorites

  Al 19 jaar werk ik voor ons familiebedrijf. Op 1 april 2004 ben ik in dienst getreden en dat is geen grap! Samen met mijn zus en broertje was ik al jong te vinden in ons familiebedrijf.
  Samen met Pauline en Daan heb ik 7 jaar geleden het familiebedrijf overgenomen van onze vader. Na de overname ben ik de inkoop gaan doen voor onze herenmodezaak Thom Broekman.

  Lees verder
  Blog

  Linnen bij Thom Broekman

  Linnen wordt gemaakt van de vlasplant. Deze plant groeit in West-Europa; voornamelijk in Frankrijk, België en Nederland. Deze plant heeft weinig water nodig en er worden geen pesticiden bij de productie van vlas gebruikt.
  Linnen heeft veel positieve eigenschappen. Van nature heeft het een zachte touch en neemt goed vocht op. Linnen heeft geen isolerende vermogen, dat maakt dat het heerlijk comfortabel draagt op warme zomerse dagen!

  Lees verder
  Blog

  Jacob Cohën Collectie

  Prachtige materialen, handgemaakt, de beste pasvorm, afgewerkt met luxe details: dat zijn de iconische eigenschappen van Jacob Cohën broeken. Ook dit seizoen hebben we prachtige broeken in het assortiment.

  Lees verder
  Start chat
  Chat met Thom
  Thom Broekman Whatsapp
  Welkom bij Thom Broekman! Waarmee kan ik helpen?