De nieuwe collectie Jacob Cohen is er.

De nieuwe collectie van Jacob Cohen bij Thom Broekman in Utrecht is binnen!

Wanneer we het hebben over stijlvolle, luxe, Italiaanse jeans dan is Jacob Cohën hét merk.

Deze Italiaanse jeans ontwerper is bekend van zijn prachtige Italiaanse stretchkwaliteiten, comfortabele pasvorm en prachtige wassingen. Afgewerkt met luxe details zoals verzilverde knopen en een fraaie zakdoek om de knopen te poetsen, of nog beter, gebruikt kan worden als pochet voor de perfecte styling van je outfit. Combineer uw Jacob Cohën jeans met een van onze andere Italiaanse luxe merken zoals een colbert van Sartioria Latorre, een merino wollen pullover van Gran Sasso of een casual top van Paul & Shark.

De nieuwe Jacob Cohen Nick Slim

Bij Thom Broekman in het assortiment vindt u een grote collectie Jacob Cöhen jeans in de fit Nick Slim. De Nick Slim is de vervanger van de J622 Slim. Jacob Cohen wordt sinds 2021 gemaakt door Jacob Cohen Industries, dat is de reden dat de namen van de modellen veranderd zijn. De Nick Slim is een pasvorm die slank valt op het bovenbeen en een smalle voetwijdte heeft. Het is de perfecte slim fit jeans voor mannen. Dit model komt in verschillende kleuren en wassingen, van licht tot donker blauw maar ook zwart en grijs zijn vertegenwoordigd. 

Jacob Cohen Bobby chino

De Jacob Cohen Slim fit chino is de Bobby, deze chino is beschikbaar in diverse kleuren.

De Bobby is een comfortabele comfortabel die gemakkelijk te combineren is voor diverse gelegenheden.

    Advies bij het kopen van een Jacob Cohen

    De jeans van Jacob Cöhen worden gemaakt in één lengte maat en moeten vaak op maat gemaakt worden voor u. Speciaal levert Jacob Cöhen bij iedere jeans een klosje garen mee, zodat het atelier altijd de originele kleur kan gebruiken bij het vermaken van uw jeans. Het atelier van Thom Broekman beschikt over een speciale aangekochte naaimachine om uw jeans met een originele chain stitch korter te maken.

    Jacob Cohen is in Utrecht en omgeving exclusief verkrijgbaar bij Thom Broekman en natuurlijk online in onze webshop.

    Gerelateerde artikelen

    Blog

    Vacature verkoopmedewerker 24 uur

    Onze medewerkers zijn de belangrijkste factor van onze serviceniveau. Creatieve, gedreven en gepassioneerde talenten met oog voor service en het realiseren van commerciële doelstellingen.

    Lees verder
    Start chat
    Chat met Thom
    Thom Broekman Whatsapp
    Welkom bij Thom Broekman! Waarmee kan ik helpen?