Herenmode tips: Trouwpakken de trends van 2019

Welkom bij Thom Broekman. In deze aflevering van herenmode tips vertelt Wouter Broekman u meer over de trouwpakken van 2019.

Gefeliciteerd als u dit jaar gaat trouwen. Graag nemen wij u mee in de laatste trends van dit seizoen. Dit seizoen zien wij veel lichte kleuren en pasteltinten, zoals licht grijs en groen, perfect voor een mooie zomerbruiloft. Daarnaast zien wij nog steeds veel licht blauw perfect voor op het strand of op een kasteeltje in ’t groene hart.

DRIEDELIG TROUWPAK

Nog steeds belangrijk is driedelige kostuum. Zoals Harvey specter van Suits die altijd in een driedelig pak tevoorschijn komt. De laatste trend de peaky blinders style geinspireerd op de jaren 20’. Kies een ander gillet onder het trouwkostuum, waardoor u een brutaler trouwpak krijgt.

Dit was in het kort iets over de laatste trends op het gebied van trouwkostuums. Wij helpen u graag op weg, op zoek naar het perfect trouwpak. Wilt u meer informatie kijk op de website www.thombroekman.nl of kom naar de winkel.

Gerelateerde artikelen

Blog

Werken moet lonen!

Afgelopen dinsdag 19 september was het Prinsjesdag. Een demissionair kabinet geeft deze dag toch een net wat andere lading en al helemaal met onrust in

Lees verder
Blog

UPV: wat is dat?

We hebben het allemaal wel eens gezien, beelden die we liever niet zien. Grote bergen kleding, ook wel textielafval wat geen nieuwe bestemming krijgt. Veelal

Lees verder
Start chat
Chat met Thom
Thom Broekman Whatsapp
Welkom bij Thom Broekman! Waarmee kan ik helpen?