Herenmode tips: herenkostuums voor business gelegenheden

In de volgende aflevering van Herenmode tips van Thom Broekman vertelt, Wouter Broekman meer over de Business Kostuums in het assortiment.

Na een aantal jaar voornamelijk klassieke pakken gezien te hebben in donkerblauw en grijs. Is het aanbod nu wat jonger en brutaler geworden. Dat ziet u voornamelijk dessins fijne ruiten, drogere stoffen die sportievere uitstraling hebben. Brutale ruiten hiermee creëert u een formele uitstraling, dit pak kunt u ook casual dragen zonder stropdas.

NIEUWE KLEUREN

Nieuwe kleur in de collectie is groen. Het aanbod wordt steeds meer gedifferentieerd. Van meer effen kleuren tot grovere stoffen. Perfect voor naar het werk en ook mooi voor een gala of een bruiloft.

Licht blauw komt natuurlijk vaak terug in het voorjaar dit kunt u combineren met een wit overhemd en in de zomer met een linnen overhemd. Maak u outfit formeler door een licht blauw kostuum te combineren met een donker gekleurd overhemd en een stropdas. Perfect voor een business uitstraling.

MIX & MATCH

Steeds prominenter in het assortiment is het mix and match pak. Wat is mix and match? Mix and match is een los jasje, een pantalon en eventueel aangevuld met een gilet, allemaal in dezelfde stof. U kunt het pak mixen en matchen in verschillende maten. Heeft u stevigere bovenbenen of bredere schouders, dan mixen wij de maten zodat het pak perfect voor u ziet.

Thom Broekman heeft mix and match in het assortiment van Digel en Hugo Boss. Hugo Boss heeft een wat meer business uitstraling. Digel heeft meer een modisch mix and match. Eventueel voor de zomer in een linnen stof in blauw of in bruin, maar ook in mooi business ruiten in de kleuren blauw en grijs.

Dit is in het kort iets over het aanbod heren kostuums van Thom Broekman. Wilt u meer informatie kijk op de website www.thombroekman.nl of kom naar de winkel en wij helpen u aan het perfecte kostuum voor elke gelegenheid.

Deel dit bericht :

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Win twee overhemden naar keuze

Maak kans op twee overhemden. Kies twee varianten uit zes verschillende overhemden op onderstaande pagina.
Open chat
1
Hallo: wat kunnen wij voor jou doen? Stuur ons een bericht via Whatsapp.