De herenmode specialist van Utrecht

Herenmode merk uitgelicht: Jacob Cohen

Het ontstaan van Jacob cohen

Jacob Cöhen is een familiebedrijf en dat zich sinds 2003 is gaan focussen op luxe en kwaliteit. Hoog in het vaandel staan hoogwaardige materialen, uitmuntende pasvormen en fijne handgemaakte details. Zo kunt u de iconische jeans van Jacob Cohën kun je herkennen aan de zilveren knopen, gekleurde labels van paardenhaar, geparfumeerde stof, kettingsteek langs de naden en de zeer comfortabele pasvorm.

In de rubriek ‘merken van Broekman’ belichten wij door het hele jaar heen merken uit het assortiment. Of het nu een groot, klein, bekend, onbekend, oud of nieuw merk in. In deze aflevering: Jacob Cöhen, een merk dat uitmunt in Italiaanse jeans, gebruik maakt van de beste materialen en de perfectie benaderd.

Het Italiaanse modemerk focust zich voornamelijk op het maken van jeans. De jeans van Jacob Cöhen handgemaakt in Italië. De stoffen die zij gebruiken zijn van een goede kwaliteit en hebben een extreem hoog draagcomfort. Jacob Cöhen combineert het herenmode details met jeansdetails. Een goed voorbeeld is het riemlusje, dit is echt een herenmode detail, maar een echt denim detail is chain stitch waarmee naden zijn gestikt. De chain stitch ofwel kettingsteek is een sterkere steek dan de enkele steek. Er zijn speciale machines voor nodig steek te maken. Hier later meer over.

Deel dit bericht :

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Win twee overhemden naar keuze

Maak kans op twee overhemden. Kies twee varianten uit zes verschillende overhemden op onderstaande pagina.
Open chat
1
Hallo: wat kunnen wij voor jou doen? Stuur ons een bericht via Whatsapp.