De herenmode specialist van Utrecht

Gratis Thuispas-service

Na de lock-down een bijzondere gelegenheid in de agenda of uw garderobe up-to-date maken? Maar ziet u het niet zitten om online te shoppen en mist u persoonlijke service en advies?
Bij Thom Broekman kan het! Wij komen u graag bij u thuis met de “THOM BROEKMAN @ HOME SERVICE” en voorzien u van het beste persoonlijke advies. Van een strak maatpak, mooi trouwkostuum of een lekkere casual outfit.

Hoe het werkt:

  • Via zoom of Facetime doen wij een korte intake om uw wensen en voorkeuren te bepalen.
  • Op basis van uw voorkeuren komen wij met een ruime selectie kostuums, gilets, shirts, stropdassen en andere accessoires bij u thuis.
  • Misschien kan niet iedereen aanwezig zijn die u hierbij zou willen hebben, die checken wij natuurlijk in via een van de digitale mogelijkheden.
  • In overleg is het mogelijk om items enkele dagen opzicht thuis te houden om alles rustig op u in te laten werken.
  • Vervolg afspraak: Een 2e passessie kan worden gebruikt voor het passen van uw op maat gemaakte kledingstukken of misschien wilt u nog wat andere dingen zien of proberen om zeker te zijn van uw keuze.
  • Final fitting: Het laatste pasmoment gebruiken wij om alles perfect op elkaar te stemmen en de puntjes op de i voor een 100% klanttevredenheid .

Onze maatregelen:

  • Wij schudden geen handen en wassen extra goed op onze handen en houden uiteraard voldoende afstand.
  • Is een maximum van 3 personen per bezoek. Er kunnen dus 2 vrienden of familieleden aanwezig zijn.
  • Indien gewenst dragen wij bij u thuis een mondkapje.

Gratis Thuispas-service: Wij bieden u de mogelijkheid om een selectie van onze producten te ontvangen om thuis te kunnen passen. Om gebruik te maken van deze passervice vult u het onderstaande formulier in. Hierop geeft u aan welke items u zou willen passen en klik op verzend. Wij nemen dan contact met u op.

Klarna: Achteraf betalen kan bij Thom Broekman tot €500 met Klarna, de fee is 2,5%. Wij vragen deze fee omdat voor een kleine lokale onderneming zoals Thom Broekman de kosten voor Klarna te hoog worden om deze service rendabel aan te kunnen bieden. Wilt u onze producten thuis passen dan kunt u gebruik maken van onze gratis thuispas-service.

Deel dit bericht :

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Win twee overhemden naar keuze

Maak kans op twee overhemden. Kies twee varianten uit zes verschillende overhemden op onderstaande pagina.
Open chat
1
Hallo: wat kunnen wij voor jou doen? Stuur ons een bericht via Whatsapp.