Gratis Thuispas-service

Na de lock-down een bijzondere gelegenheid in de agenda of uw garderobe up-to-date maken? Maar ziet u het niet zitten om online te shoppen en mist u persoonlijke service en advies?
Bij Thom Broekman kan het! Wij komen u graag bij u thuis met de “THOM BROEKMAN @ HOME SERVICE” en voorzien u van het beste persoonlijke advies. Van een strak maatpak, mooi trouwkostuum of een lekkere casual outfit.

Hoe het werkt:

  • Via zoom of Facetime doen wij een korte intake om uw wensen en voorkeuren te bepalen.
  • Op basis van uw voorkeuren komen wij met een ruime selectie kostuums, gilets, shirts, stropdassen en andere accessoires bij u thuis.
  • Misschien kan niet iedereen aanwezig zijn die u hierbij zou willen hebben, die checken wij natuurlijk in via een van de digitale mogelijkheden.
  • In overleg is het mogelijk om items enkele dagen opzicht thuis te houden om alles rustig op u in te laten werken.
  • Vervolg afspraak: Een 2e passessie kan worden gebruikt voor het passen van uw op maat gemaakte kledingstukken of misschien wilt u nog wat andere dingen zien of proberen om zeker te zijn van uw keuze.
  • Final fitting: Het laatste pasmoment gebruiken wij om alles perfect op elkaar te stemmen en de puntjes op de i voor een 100% klanttevredenheid .

Onze maatregelen:

  • Wij schudden geen handen en wassen extra goed op onze handen en houden uiteraard voldoende afstand.
  • Is een maximum van 3 personen per bezoek. Er kunnen dus 2 vrienden of familieleden aanwezig zijn.
  • Indien gewenst dragen wij bij u thuis een mondkapje.

Gratis Thuispas-service: Wij bieden u de mogelijkheid om een selectie van onze producten te ontvangen om thuis te kunnen passen. Om gebruik te maken van deze passervice vult u het onderstaande formulier in. Hierop geeft u aan welke items u zou willen passen en klik op verzend. Wij nemen dan contact met u op.

Klarna: Achteraf betalen kan bij Thom Broekman tot €500 met Klarna, de fee is 2,5%. Wij vragen deze fee omdat voor een kleine lokale onderneming zoals Thom Broekman de kosten voor Klarna te hoog worden om deze service rendabel aan te kunnen bieden. Wilt u onze producten thuis passen dan kunt u gebruik maken van onze gratis thuispas-service.

Deel dit bericht :

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Open chat
1
Hallo: wat kunnen wij voor jou doen? Stuur ons een bericht via Whatsapp.