De herenmode specialist van utrecht

De perfecte outfit voor de kerst en het nieuwe jaar

Heb je een borrel op kantoor, wil je met de kerst er chique uitzien of in het nieuwe jaar echte klasse uitstralen. Het geheim: combineer de juiste items met de juiste kleuren. Thom Broekman Men’s Fashion heeft de beste herenmode kleding voor de feestdagen en daarna.

De ideale outfit voor een feestelijke gelegenheid is geschikt voor meer momenten. Met een outfit in blauw zit je altijd goed. Deze kleur kan niet missen als feestelijke outfit. Combineer het blauwe pak met een donker overhemd en het is direct een stuk formeler. Combineer je het pak met een wit overhemd maak de outfit af met een bordeaux rode das, dit maakt de outfit chique.

Ga je voor een meer informele outfit kies een mooie pantalon of chino. Combineer de broek met een coltrui en een colbert. De kleurcombinaties die je kan maken zijn legio, kies in ieder geval een donkeren en een lichte tint. Zoals een donker blauwe chino gecombineerd met een licht bruine coltrui en geruite colbert.

Een zwart of blauw pak is tijdloos en geschikt voor ongeveer elk moment. Toch is het een goed idee om andere kleuren te overwegen. Een andere feestelijke kleur die helemaal in mode is, is het groene pak. Je outfit is direct onderscheidend, feestelijk en kan ook met formele gelegenheden. De groene kleur past perfect bij kerst en is goed te combineren met een wit dress shirt.

Een gala of chique diner ga dan zeker in smoking. Het hoort immers bij deze gelegenheid en ga liever overdressed dan underdressed.

Thom Broekman gaat verbouwen en geeft daarom nu tot 70% korting op heel veel herenmode dus shop nu de beste feestelijke outfits voor nu snel bij THOM BROEKMAN MEN’S FASHION, familiebedrijf sinds 1837.

EXTRA STIJLTIPS

  • Houd de onderste knoop van je colbert altijd open
  • Laat altijd een klein beetje mouw van je shirt zien
  • Stijl nooit twee verschillende patronen samen (bijvoorbeeld: ruiten colbert met geruit hemd)
  • Sluit altijd alle knopen van een overhemd als je een stropdas gebruikt.
  • Geen stropdas? Houd dan een knop open.
  • Het overhemd stop je het liefst in je broek en draag liever geen riem.
  • Rol een formele pantalon nooit op
  • De vouw op de broekspijp moet altijd in het midden zitten
Deel dit verhaal:

Made to measure

door Thom Broekman
Afsrpaak maken

Open chat
1
Hallo: wat kunnen wij voor jou doen? Stuur ons een bericht via Whatsapp.
Powered by