De herenmode specialist van Utrecht

De overhemden van Olymp

OLYMP: EEN OVERHEMD VOOR ELKE GELEGENHEID

Voor business of casual, de shirts van Olymp kenmerken zich door modieus ontwerp. Alle stoffen zijn strijk- en kreukvrij of eenvoudig te strijken kwaliteit. De hoogwaardige kwaliteiten dragen fijn en zijn altijd fraai afgewerkt met contrasten en mooie boorden. De collectie bestaat bij Thom Broekman uit de ruime Modern Fit, de slanke Level Five Fit en de super Slim Fit No. 6. Voor de liefhebber is er ook de Premuim Signature lijn, welke zich onderscheid met luxe two-ply stoffen en echte parelmoerknopen.

SUPER SLIM FIT OLYMP NO. SIX

Deze super slanke snit voor atletische silhouetten. De trendy verjonging van het silhouet benadrukt het figuur van sportieve mannen in een OLYMP overhemd. Gemaakt van comfortabele stretchstof voor een onbelemmerd hoog draagcomfort.

BODY FIT OLYMP-LEVEL FIVE

Deze slank gesneden pasvorm is voor een slanke en modebewuste man. De coupenaden op de rug accentueren de pasvorm van dit Olymp overhemd. Gemaakt van comfortabele stretchstof voor een optimaal draagcomfort.

TAILORED FIT OLYMP SIGNATURE

Individualiteit komt ook in aanmerking als een volwassen snit die is afgestemd op een modieuze, eigentijdse pasvorm. OLYMP SIGNATURE biedt een gedifferentieerd bereik van maten, waarbij elke maat wordt afzonderlijk wordt gesneden en daardoor uniek is. Dit betekent dat het shirt perfect aansluit op de figuur van de drager en voelt alsof het op maat gemaakt is.

Deel dit bericht :

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Open chat
1
Hallo: wat kunnen wij voor jou doen? Stuur ons een bericht via Whatsapp.