De herenmode specialist van utrecht

De herenmode zaak van Utrecht is weer open

De herenmode zaak van Utrecht Thom Broekman is weer open. Na een korte verbouwing is deze mannenmode zaak weer helemaal van deze tijd. Wat wij miste in de vorige winkel was duidelijkheid, efficiëntie en een rustpunt om ons specialisme en niveau van service te etaleren.

Voor de verbouwing was de winkel niet meer van deze tijd, waar ons service niveau niet werd gehaald. Het plan om Thom Broekman aan te pakken bestond al een paar jaar. Het vernieuwen van het concept was lastig. De nieuwe generatie Broekmannen is veeleisend en wil het in een keer goed doen en een winkel neerzetten voor een nieuwe generatie.

Met deze verbouwing raken wij al onze kernwaarden. Het voordeel van een herenmode winkel met meerdere merken is dat wij met onze inkoop het beste van alle merken selecteren die bij onze klant past. Het nadeel het moet wel bij elkaar passen. Nu kunnen wij met recht zeggen: hier kan de man terecht voor een compleet assortiment herenmode met de beste merken en juiste service.

Service op hoog niveau

Wij zijn altijd een winkel met een hoog service niveau geweest. Dat verwachten klanten van ons. De afgelopen jaren was het lastig dit niveau aan te stippen. Nu komt hospitality op een hoog niveau dit komt terug door onze bar in de winkel, een centraal punt waar klanten de tijd krijgen om tijdens het winkelen te relaxen. Onze medewerkers kunnen zo ook echt een band opbouwen met de klant.

Onze medewerkers en wijzelf zijn constant bezig het beste service niveau voor de klant neer te zetten. Mensen maken het verschil en als een klant zich wel of niet prettig voelt dan willen wij dat ook graag horen, want wij willen over 100 jaar nog steeds de herenmode winkel zijn van Utrecht.

Herenmode specialist

Ons specialisme in kostuums, overhemden en broeken komt nu beter tot zijn recht.

Met een echte overhemden afdeling met meer dan 80 verschillende overhemden van de beste merken, hoeven klanten niet verder te zoeken. Van super slim fit tot regular fit en van kleine maten tot mouwlengte 7. Natuurlijk in veel verschillende kleuren maar ook het perfecte witte overhemd zit er voor iedereen tussen, want dat is een musthave.

De broekenwand met alle chino’s en jeans gecentreerd op een plek. Dit is duidelijk en efficiënt, zo hebben wij bij De Rode Winkel ook ervaren.

Kostuums hebben meer als ooit te voren een eigen plek, aan de Achter Clarenburg zijde van de winkel. Veel mannen nemen tegenwoordig echt de tijd voor hun kostuums. Belangrijke gebeurtenissen zoals trouwen en andere feesten, daar wil men echt de aandacht voor hebben. In dit gedeelte van de winkel keuze uit 40 verschillende kostuums en wij doen natuurlijk ook maatwerk dus bij ons slaag je zeker.

Kostuumafdeling

Overhemden corner

Broeken corner

Natuurlijk is er plek voor de andere producten, artikelen en accessoires die bij herenmode horen zoals jassen, colberts, stropdassen, truien enzovoorts.

Lange termijn relaties zijn essentieel

Duurzame relaties daar hechten wij waarde aan dus met klanten, medewerkers en leveranciers. Vaste klanten sparen punten en worden altijd als eerste uitgenodigd voor exclusieve acties.

Sommige medewerkers werken al meer dan 10 bij ons, niet alleen brengen zij heel veel ervaring maar zij zijn ook echt een gezicht van ons bedrijf.

Lange termijn relaties met leveranciers levert partnerschap en zorgt voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Daarom zijn wij met een aantal leveranciers intensiever gaan samenwerken en zo hebben Profuomo, Hugo Boss en McGregor een eigen afdeling in de winkel. Profuomo past echt bij de Utrechtse young professional. Goede pasvormen, mooie stoffen, smart casual, jong maar ook chique.

Wij hebben met Hugo Boss al erg lang een goede samenwerking. Met de special Hugo Boss corner nu hebben wij de beste Hugo Boss collectie van Utrecht.

McGregor is terug van weggeweest en maakt een goede smart casual collectie die past naast onze formal business en casual business merken, daar geloven wij echt in.

Digel onze grootste kostuumleverancier heeft een eigen corner op de kostuumafdeling. Zij maken de beste pasvormen voor de Nederlandse man. Met het mix & match pakket van Digel kan iedere man een passend pak aan.

Openingsweekend

Tussen 19 en 22 maart is ons openingsweekend. In dit weekend starten onze exclusieve winacties. Meer informatie hierover volgt op onze website en in onze nieuwsbrief.

Tot slot

Op 19 maart bestaan wij 183 jaar, wij hebben oorlogen en crisissen overleeft en proberen ons steeds aan te passen aan de tijd. De ene keer gaat dit snel de andere keer langzaam nu hebben wij een echte inhaalslag gemaakt en daar zijn wij trots op.

Deel dit verhaal:

Made to measure

door Thom Broekman
Afsrpaak maken

Open chat
1
Hallo: wat kunnen wij voor jou doen? Stuur ons een bericht via Whatsapp.
Powered by