De herenmode specialist van utrecht

De herenmode deals van Thom Broekman

Thom Broekman is de herenmode en kostuumspecialist van Utrecht. Met persoonlijke service, aandacht, kwaliteit en topmerken zorgen wij dat mannen goed gekleed zijn. Bij Thom Broekman heeft u altijd de beste herenmode deals

Shirts Thomas Henderson & Alessandro Mancini

3 voor 159.95 

Strijkvrije shirts: wassen, drogen en aantrekken! Ideaal toch? Speciaal voor u hebben we de beste strijkvrije shirts geselecteerd van Thomas Henderson. Kom snel langs en ervaar het gemak en comfort!
                 

Kostuums Thomas Henderson 

2 voor 499.95

Een Italiaanse slim fit in een Nederlands jasje. Thomas Henderson brengt het samen in het perfecte businesskostuum. 

Exclusief bij Thom Broekman. Altijd in een scherpe business deal.

Jas Thomas Henderson 

van 299.95 voor 229.95

Het Nederlandse Thomas Henderson brengt een collectie geïnspireerd op de Italiaanse en Duitse herenmode in een Nederlands jasje. Van modisch en slank gesneden tot modern klassiek. Door het brede assortiment aan pasvormen, kleuren en maten past de collectie perfect in iedere garderobe.

Pullovers van

Scotland and Blue & Bugatti

2 voor 149.95

Bugatti is een merk dat zichzelf ook wel ‘The European Brand’ noemt en inspiratie haalt uit alle culturen binnen Europa en met name uit Berlijn, waar dit merk van origine ook vandaan komt. De collectie van Bugatti kenmerkt zich als modern classic met een luxe uitstraling voor zowel zakelijke als casual look.

Jack Fortezza

van 249.95 voor 199.95

Het Italiaanse outerwear merk Fortezza is vernoemt naar het 16e -eeuwse fort Fortezza Basso in de stad Florance. De ontwerpers van Fortezza zijn geïnspireerd door de rijke historie van Italië en Florance wat terug te zien is in de gehele collectie. Design, perfecte pasvorm, mooie en kwalitatief hoge materialen. Met als resultaat een onderscheidende collectie jassen en jacks die comfort en bescherming bieden.

Shirts Hugo Boss 

2 voor 149.95

Al jaren is Hugo Boss toonaangevend op het gebied van herenmode. Elk artikel dat Hugo Boss produceert kenmerkt zich door de beste materialen, een onberispelijk model en langdurige stijl. De labels BOSS en HUGO zijn vertegenwoordigd bij Thom Broekman.

Colberts Scotland Blue   van 199.95 voor 149.95                                                               

Deel dit verhaal:

Made to measure

door Thom Broekman
Afsrpaak maken

Open chat
1
Hallo: wat kunnen wij voor jou doen? Stuur ons een bericht via Whatsapp.
Powered by