De favoriete outfits van Tom Broekman

Nick & Johnny van de mannen van het marketingteam en verkoopteam van Thom Broekman spraken afgelopen Tom(5e generatie) over zijn kledingstijl en zijn twee favoriete outfits van dit moment. Sinds hij het bedrijf heeft overgedragen aan de 6e generatie Broekmannen hoeft hij van zichzelf niet vaak meer in volledig kostuum. Hij omschrijft zijn persoonlijke stijl als smart casual. Deze stijl past als dresscode bij heel veel gelegenheden. Tom vindt dit de beste stijl. Waarom? Het is nooit undersdressed en nooit overdressed. 

Outfit 1: to-go outfit

Bij deze eerste outfit draagt Tom een Sartorria Latorre colbert met ruitdessin, het colbert is ongevoerd met een zachte schouder vulling. Onder de colbert draagt hij een mooie lichte coltrui van HUGO BOSS. Een coltrui is op dit moment een echte musthave voor mannen. Een coltrui bij een man creëert echt aantrekkingskracht. De broek die hij draagt is een prachtige Jacob Cohen jeans. Dit maakt zijn outfit helemaal af.

De spijkerbroek is handgemaakt in Italië, heeft zilveren knopen en heeft een ongekend mooie pasvorm. Sinds hij het bedrijf heeft overgedragen is dit zijn to-go outfit voor zowel zakelijk als privé afspraken. Zijn favoriete kleurcombinatie bestaat uit blauw en bruin omdat deze kleuren altijd een luxe uitstraling hebben.

Outfit 2: Fashion outfit

De tweede outfit die Tom draagt bestaat uit een mooie Merinowollen vest van Gran Sasso in geverfd donkerblauw waardoor het vest een vintage uitstraling heeft. Gran Sasso hebben wij sinds dit seizoen in het assortiment opgenomen bij Thom Broekman. Tom is zeer te spreken over de kwaliteit en erg blij hiermee met het vest. Hieronder draagt hij een wit overhemd van Olymp Signature. Dit is een luxere lijn van Olymp die wij voeren. Olymp is al jaren een overhemdenspecialist.

Alle overhemden die Olymp produceert, zijn strijkvrij en onderhoudsvriendelijk. Het overhemd is geproduceerd met dubbel gesponnen garen (two-ply cotton) en heeft een luxere uitstraling. Hij vult zijn outfit aan met een wollen pantalon van Atelier Noterman, ook dit is een nieuw merk in het assortiment. De pantalon is gemaakt van wol met een prachtige ruitdessin, ook heeft de pantalon een bandplooi en zijspanners.

De bandplooi is weer on-trend en wordt in het straatbeeld fashionable gedragen.

Zijn favoriete kleurcombinatie bestaat uit blauw en bruin omdat deze kleuren altijd een luxe uitstraling hebben.

Gerelateerde artikelen

Blog

Wouter’s Favorites

Al 19 jaar werk ik voor ons familiebedrijf. Op 1 april 2004 ben ik in dienst getreden en dat is geen grap! Samen met mijn zus en broertje was ik al jong te vinden in ons familiebedrijf.
Samen met Pauline en Daan heb ik 7 jaar geleden het familiebedrijf overgenomen van onze vader. Na de overname ben ik de inkoop gaan doen voor onze herenmodezaak Thom Broekman.

Lees verder
Blog

Linnen bij Thom Broekman

Linnen wordt gemaakt van de vlasplant. Deze plant groeit in West-Europa; voornamelijk in Frankrijk, België en Nederland. Deze plant heeft weinig water nodig en er worden geen pesticiden bij de productie van vlas gebruikt.
Linnen heeft veel positieve eigenschappen. Van nature heeft het een zachte touch en neemt goed vocht op. Linnen heeft geen isolerende vermogen, dat maakt dat het heerlijk comfortabel draagt op warme zomerse dagen!

Lees verder
Blog

Jacob Cohën Collectie

Prachtige materialen, handgemaakt, de beste pasvorm, afgewerkt met luxe details: dat zijn de iconische eigenschappen van Jacob Cohën broeken. Ook dit seizoen hebben we prachtige broeken in het assortiment.

Lees verder
Start chat
Chat met Thom
Thom Broekman Whatsapp
Welkom bij Thom Broekman! Waarmee kan ik helpen?