De herenmode specialist van utrecht

De beste herenmode jassen van 2019

De winter is begonnen. Het is tijd om uw voor te bereiden op kortere en gure dagen.

Thomas Henderson

FORMEEL – EXCLUSIEF BIJ THOM BROEKMAN

Het Nederlandse Thomas Henderson brengt een collectie geïnspireerd op de Italiaanse en Duitse herenmode in een Nederlands jasje. Van modisch en slank gesneden tot modern klassiek. Door het brede assortiment aan pasvormen, kleuren en maten past de collectie perfect in iedere garderobe.

Profiteer nu van onze Thomas Henderson aanbieding van €299.95 voor €229,95

Bugatti

BUSINESS CASUAL – FUNCTIONEEL

Bugatti is een merk dat zichzelf ook wel ‘The European Brand’ noemt en inspiratie haalt uit alle culturen binnen Europa en met name uit Berlijn, waar dit merk van origine ook vandaan komt. De collectie van Bugatti kenmerkt zich als modern classic met een luxe uitstraling voor zowel zakelijke als casual look.

De verkoopprijzen van de jassen van Bugatti zijn vanaf €319.95

Fortezza

CASUAL – DUTCH DESIGN

Het Italiaanse outerwear merk Fortezza is vernoemt naar het 16e -eeuwse fort Fortezza Basso in de stad Florance. De ontwerpers van Fortezza zijn geïnspireerd door de rijke historie van Italië en Florance wat terug te zien is in de gehele collectie. Design, perfecte pasvorm, mooie en kwalitatief hoge materialen. Met als resultaat een onderscheidende collectie jassen en jacks die comfort en bescherming bieden.

De verkoopprijs van de jassen van Fortezza zijn vanaf €199,95

Peuterey

ITAILAANSE LUXE – SPORTIEF

Peuterey is in 2002 opgericht in het hart van Toscane. Dat Peuterey volbloed Italiaans is zie je terug in de stijlvolle, sportieve en avontuurlijke uitstraling met veel aandacht voor detail. Vanaf het begin af aan ligt de focus op jassen en jacks. Peuterey staat garant voor een collectie met een sportief, casual maar vooral luxueuze uitstraling.

De verkoopprijs van de jassen van Peuterey zijn vanaf €499,9

Deel dit verhaal:

Made to measure

door Thom Broekman
Afsrpaak maken

Open chat
1
Hallo: wat kunnen wij voor jou doen? Stuur ons een bericht via Whatsapp.
Powered by