De herenmode specialist van utrecht

De beste herenmode outfits voor de feestdagen

Nog even en dan is het weer zo ver… de feestdagen! De gezellige dagen rond de kerst en oud en nieuw staan in het teken van gezellig samen en leuke etentjes met vrienden en familie. Kortom de tijd van cadeaus voor onder de kerstboom en het shoppen van de perfecte outfit voor de feestdagen is begonnen!

Thom Broekman heeft alles uit de kast gehaald om er voor te zorgen dat iedere man fantastisch en stijlvolle feestdagen tegemoet kan gaan. Er is voor iedere smaak een passende outfit te vinden, of u nu een totaal nieuwe outfit zoekt of een mooie aanvulling op uw bestaande garderobe.

Tweedelig pak

Een mooi tweedelig pak, kan natuurlijk in verschillende kleuren. Kleuren van dit moment zijn Forrest Green en Dark Navy.

De tweedelige pakken zijn er in een slim fit en regular fit. Met mix & match kan u verschillende maten ook combineren.

Onze tweedelige kostuums zijn er van Thomas Henderson, Digel en Hugo Boss.

SMOKING

In de maand december mag een smoking niet ontbreken. Thom Broekman heeft voor iedere gelegenheid een outfit. Thom Broekman heeft een mooi aanbod smokings van onder andere  DIGEL, HUGO BOSS en Thomas Henderson. De smokings zijn in verschillende pasvormen en kleuren verkrijgbaar.

DRIEDELIG KOSTUUMS

Bent u van plan uit te pakken met de feestdagen dan is een driedelig pak een goede optie. Een driedelig pak maakt indruk op uw naaste en kan u dragen bij verschillende gelegenheden.

Het aanbod van driedelige kostuums is smaller dan tweedelige kostuums. Toch kan u slagen in bij Thom Broekman.

OPPOSUITES

Een feestelijk outfit voor een klein prijsje. De pakken en colberts van Opposuites zijn perfect voor gelegenheden waar u wil opvallen of er extra feestelijk uit wil zien.

Heeft u nog wat inspiratie nodig voor een outfit voor de feestdagen?

STRIKKEN

DRESS SHIRT

OVERHEMDEN & PULLOVERS

MANCHETKNOPEN

Deel dit verhaal:

Made to measure

door Thom Broekman
Afsrpaak maken

Open chat
1
Hallo: wat kunnen wij voor jou doen? Stuur ons een bericht via Whatsapp.
Powered by