De beste heren jassen van 2020

Nu de dagen weer korter worden en de temperatuur daalt, wordt het er weer tijd voor: jassen.

Maar hoe vind je nu jouw perfecte jas? Thom Broekman heeft de beste jassen voor mannen. Of je nu een sportieve technische winterjas wilt of een zakelijk klassieke mantel. Thom Broekman heeft de jassen op een rijtje gezet.

BUGATTI

Volgens de mannen van Bugatti is Europa zo divers dat er altijd iets nieuws te ontdekken valt. Bugatti is een herenkleding merk dat zichzelf ook wel ‘The European Brand’ noemt en inspiratie haalt uit alle culturen binnen Europa en met name uit Berlijn, waar dit merk van origine ook vandaan komt. De collectie van Bugatti kenmerkt zich als modern classic met een luxe uitstraling voor zowel zakelijke als casual look.

McGregor

McGregor is sinds 1921 de pionier van een complete lifestyle: American Sportswear. Casual, relaxed en sportief, maar vooral stijlvol. De basis voor iedere garderobe. In de collectie herken je de enorme heritage; de rijke, in New York gewortelde geschiedenis en de traditionele aandacht voor kwaliteit.

HUGO BOSS

Al jaren is Hugo Boss toonaangevend op het gebied van herenmode. Elk artikel dat Hugo Boss produceert kenmerkt zich door de beste materialen, een onberispelijk model en langdurige stijl. De labels BOSS en HUGO zijn vertegenwoordigd bij Thom Broekman. De BOSS collectie kenmerkt zich in de klassiekere premium kostuums en sportwear. Het label HUGO staat voor een jonger, slanker en modischer items.

People of Shibuya

Dit Italiaans jassen merk ,verwijst met de Japanse naam Shibuya naar de bekende zakenwijk in tokyo, met het herkenbaar en populaire scramble-kruising waar je diagonaal kan oversteken.

People of Shibuya staat de “less is more” stijl, gemixed met Italiaanse elegantie. Dit zorgt voor een collectie vol met technische jacks met een onberispelijke pasvorm en een heerlijk draagcomfort. Afgewerkt met subtiele en luxe detaillering zorgt dit jassen merk voor een luxe, exclusieve en smaakvolle touch aan je outfit voor als je naar buitengaat.

Peuterey

Peuterey is sinds voorjaar 2016 nieuw bij Thom Broekman. Peuterey is in 2002 opgericht in het hart van Toscane. Dat Peuterey volbloed Italiaans is zie je terug in de stijlvolle, sportieve en avontuurlijke uitstraling met veel aandacht voor detail. Vanaf het begin af aan ligt de focus op jassen en jacks. Peuterey staat garant voor een collectie met een sportief, casual maar vooral luxueuze uitstraling.

Paul & Shark

Dit Italiaanse sportswear merk is nog altijd gevestigd in Varese (Noord-Italië). 

De collectie waar Paul & Shark bekend mee is geworden is de ”Yachting collection”, geïnspireerd op zeilen en adventure.  

Paul & Shark is exclusief verkrijgbaar bij geselecteerde winkels en mag niet online worden verkocht.

Thomas Henderson

Thomas Henderson – The finest quality. Het Nederlandse Thomas Henderson brengt een collectie geïnspireerd op de Italiaanse en Duitse herenmode in een Nederlands jasje. Van modisch en slank gesneden tot modern klassiek. Door het brede assortiment aan pasvormen, kleuren en maten past de collectie perfect in iedere garderobe. De collectie bestaat uit kostuums, colberts, shirts en pullovers. Thomas Henderson is exclusief verkrijgbaar bij Thom Broekman.

Gerelateerde artikelen

Blog

Vacature verkoopmedewerker 24 uur

Onze medewerkers zijn de belangrijkste factor van onze serviceniveau. Creatieve, gedreven en gepassioneerde talenten met oog voor service en het realiseren van commerciële doelstellingen.

Lees verder
Start chat
Chat met Thom
Thom Broekman Whatsapp
Welkom bij Thom Broekman! Waarmee kan ik helpen?