Back to Business

LANGZAAMAAN STARTEN ONZE BEDRIJVEN WEER OP EN STROMEN DE KANTOORTUINEN WEER VOL. DE AGENDA VULT ZICH MET MEER ZAKELIJKE GELEGENHEDen. HÉT MOMENT OM FRIS EN STRAK IN PAK VOOR DE DAG TE KOMEN.

In dit artikel leest u over al onze kostuums, op welke wijze u een paskamer reserveert met meer voordeel, dat wij uw parkeerkosten vergoeden en op welke momenten wij open zijn.

Het kostuum is het perfecte kledingstuk voor meerdere gelegenheden. Het is ‘the key to success’. Een goed kostuum geeft je zelfvertrouwen en de uitstraling die je op dat moment nodig hebt.
Of het nu gaat om ’just another day at the office’, die bijzondere bruiloft of het pak waarmee je een entree maakt om iedereen te overtreffen.

Naast dat je kostuum goed moet zitten en de juiste pasvorm heeft is het is belangrijk om het juiste kostuum te dragen voor de gelegenheid.

Thom Broekman zet de pakken en trends voor je op een rij waardoor jij gegarandeerd goed voor de dag komt! 

DAILY BUSINESS

Je dagelijkse businesskostuum moet er voor zorgen dat je iedere dag verzorgd en stijlvol voor de dag komt. 

Niet te opvallend maar ook niet saai.

Kies voor navy blauw of antraciet grijs en combineer dit met een stropdas en pochet voor de finishing touch. 

Zoals de hieronder  afgebeelde kostuums van HUGO BOSS Black.

STATEMENT SUITS

Wil je echt een keer iets anders dan de rest en durf je het aan? 

Dan ga je voor een kostuum waar iedereen het over zal hebben. Kies bijvoorbeeld voor een andere kleur of voor een gewaagde ruit. 

Geef je kostuum nog een extra boost door deze te combineren met een gilet wat je kostuum complementeert.

Zoals dit geruite linnen kostuum met gilet van Digel of licht blauwe pak van HUGO.

MIX & MATCH – CAN’T GO WRONG

Zoek je een kostuum wat je voor iedere gelegenheid uit de kast kan pakken? Basic kleuren zoals blauw en grijs zijn geschikt voor ieder moment.
Met Mix & Match van o.a Digel en HUGO BOSS stel je voor jouw maat de perfecte pasvorm samen in één kostuum. Van super slank tot comfortabel ruimvallend. 

Wij hanteren ruime openingstijden zodat wij u zo gespreid mogelijk van dienst kunnen zijn. U kunt ons hierbij helpen, door een afspraak te maken. U reserveert dan een paskamer waardoor u ervan verzekerd bent dat wij u op ieder moment van de dag een totale service kunnen bieden op een tijdstip dat u het beste uitkomt. 

Om u in de gelegenheid te stellen rustig en veilig naar onze winkel te kunnen komen, betaald Thom Broekman uw parkeerkosten.

De dichtstbijzijnde parkeergarage is Hoog Catharijne P5, deze ligt op slechts een paar minuten loopafstand. Voer op uw navigatie het volgende adres in: Daalsesingel, 3511 LC Utrecht.

Parkeert u in deze parkeergarage dan ontvangt u bij aankoop vanaf €100,- een kortingskaart t.w.v. 2 uur. 

Deel dit bericht :

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Win twee overhemden naar keuze

Maak kans op twee overhemden. Kies twee varianten uit zes verschillende overhemden op onderstaande pagina.
Open chat
1
Hallo: wat kunnen wij voor jou doen? Stuur ons een bericht via Whatsapp.