De herenmode specialist van Utrecht

Collectie

Thom Broekman is dé meest complete herenmodezaak van Utrecht

Thom Broekman selecteert voor iedere man de beste herenmode items. Ieder seizoen opnieuw zoeken wij naar de trends en kleuren van het moment. In het uitgebreide aanbod is voor iedere man dé perfecte outfit te vinden voor ieder moment van het jaar, van business tot smart casual, bij Thom Broekman bent u aan het juiste adres.

Alles om iedere man goed gekleed op pad te sturen.

Smart casual

Bent u toe aan een outfit die wat minder formeel is? Dan heeft Thom Broekman een ruim aanbod aan colberts, pantalons en broeken van onder andere Profuomo, Mason’s, Atelier GARDEUR, Paul & Shark en Bugatti.

Gelegenheid

Bent u opzoek naar een feestelijke outfit voor een feestdag of andere gelegenheid welke in het vooruitzicht ligt? Met een breed aanbod aan smokings, pakken en overhemden en accessoires is Thom Broekman hét adres. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om uw eigen maatpak samen te stellen

Business

Gaat u solliciteren? Bent u toe aan extra pak of overjas voor uw werk? Of wilt u misschien nieuwe overhemden voor uw business outfit? Kom langs en ervaar de ruime keuze overhemden, accessoires en pakken van onder andere: Profuomo, Olymp, Thomas Henderson, Digel, HUGO en BOSS.
Draagt u liever een colbert met een nette jeans of broek, geen probleem. Thom Broekman heeft een ruime keuze aan; broeken, jeans en colberts in diverse kleuren en prints.

Naast de uitgebreide collectie pakken kunt u ook kiezen voor een maatpak.
Wist u dat u al een maatpak heeft voor €399?

Trouwen

Gaat u binnenkort trouwen, maar heeft u nog geen trouwpak? Thom Broekman heeft een uitgebreid assortiment trouwpakken van onder andere: Thomas Henderson, Digel, Hugo en Boss. De collectie bestaat uit diverse pasvormen, materialen en stofkleuren.

Heeft u specifieke wensen?
Dan is een maatpak een veel gekozen optie.

Wilt u meer weten over het trouwpak of over ons aanbod?

THOM BROEKMAN IS DE HERENMODESPECIALIST VAN UTRECHT.

Win een jaar lang gratis overhemden

Raad hoeveel overhemden er op de foto staan en maak kans op 12 Thomas Henderson overhemden ter waarde van €840.-
Open chat
1
Hallo: wat kunnen wij voor jou doen? Stuur ons een bericht via Whatsapp.